Recenze tepelných čerpadel Vaillant

Recenze tepelných čerpadel Vaillant

Přinášíme vám recenzi tepelných čerpadel Vaillant – jedněch z nejoblíbenějších čerpadel na trhu s výborným poměrem cena/výkon, snadným ovládáním a znamenitou technickou podporou.

Přinášíme vám recenzi tepelných čerpadel Vaillant – jedněch z nejoblíbenějších čerpadel na trhu s výborným poměrem cena/výkon, snadným ovládáním a znamenitou technickou podporou.

Šíře nabídky tepelných čerpadel Vaillant

Německá značka Vaillant vznikla již v roce 1874 a od té doby si její výrobky prorazily cestu do celého světa. V jejím portfoliu najdete nejen tepelná čerpadla (konkrétně typy vzduch-voda, země-voda i voda-voda), ale také kondenzační kotle, rekuperace, solární systémy, zásobníky teplé vody i regulační techniku.

V naší nabídce se nachází především modely vzduch-voda, a to ve variantách pro malé i velké rodinné domy:

Vybrat si můžete základní řadu Vaillant aroTHERM Split pro menší rodinné domy nebo novější řadu aroTHERM plus, která pracuje s chladivem na bázi propanu (R290). Díky němu dosahuje vyšší výstupní teploty topné vody, je výkonnější, efektivnější a také ještě méně hlučná. Tišší chod je zajištěn díky přepracovanému designu jednotky. Vyšší výkonové řady, které jsou vhodné i do velkých rodinných domů, jsou opatřeny dvěma ventilátory.

Cena tepelných čerpadel Vaillant

Zajímá vás, na kolik může vyjít řešení s tepelným čerpadlem Vaillant? Přečtěte si náš detailní článek Cena tepelných čerpadel Vaillant, v němž najdete kalkulace tří nejčastějších variant, a to včetně komponent, práce a dopravy. Přesnou cenu přímo pro váš dům vám pak spočítá naše online kalkulačka tepelných čerpadel.

Recenze tepelných čerpadel Vaillant – co o nich říká expert na vytápění

Karel Náprstek, expert na tepelná čerpadla a spoluzakladatel společnosti Woltair, o této značce říká: „Tepelných čerpadel Vaillant jsem za svoji kariéru namontoval a zprovoznil úplně nejvíce ze všech značek. Tato čerpadla doporučuji hlavně kvůli profesionálům, kteří ve Vaillantu pracují a s klidným srdcem mohu říct, že mají jednu z nejlepších technických podpor jak pro montážní firmy, tak pro samotné zákazníky. Díky jejich regulaci multiMATIC, která je velmi intuitivní, lze zákazníky navést jen po telefonickém rozhovoru. Nevýhodu vidím pouze v absenci vzdálené správy pro servisní firmy.“

Tepelná čerpadla Vaillant – recenze od zákazníků

Nejspíš vás bude také zajímat, co o tepelných čerpadlech Vaillant říkají přímo zákazníci, kteří si je nechali nainstalovat do svých domovů. Recenze tepelných čerpadel Vaillant si můžete  přečíst například na nezávislém portálu Refsite. Zde jsou některé z nich:

  • Roman P.: „Jedno z mála čerpadel, které vyhovovalo našim podmínkám po všech stránkách. Špičkové parametry a kompaktní rozměry.“
  • Hedvika K.: „Kvalitní, tiché zařízení. Funguje velmi dobře.“
  • Martin M.: „Tiché zařízení, úspora energie.“

Bude tepelné čerpadlo Vaillant vhodné právě pro vás?

Tepelná čerpadla Vaillant doporučujeme především pro jejich kvalitní provedení, snadné intuitivní ovládání a špičkovou technickou podporu. Získáte tak spolehlivé tepelné čerpadlo za přijatelnou cenu. Kontaktujte nás a nechte si vypracovat nezávaznou detailní nabídku. Rádi pro vás připravíme různé varianty pro porovnání, abyste si mohli vybrat to nejlepší řešení pro svůj dům, které bude zároveň ohleduplné i k vaší peněžence. Samozřejmostí je i vyřízení dotace a nabídnutí možnosti výhodného financování.

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?

Spustit kalkulačku

Jak vám tento článek pomohl?