S Woltair můžete získávat zakázky i potřebné know-how

S Woltair můžete získávat zakázky i potřebné know-how

Zájem o tepelná čerpadla a domácí fotovoltaické elektrárny stále více roste. A není divu. Vždyť se jedná o velice úsporná, účinná a zároveň ekologická energetická zařízení, která se postarají o vytápění nebo o výrobu energie nejen pro domácnosti.

Zájem o tepelná čerpadla a domácí fotovoltaické elektrárny stále více roste. A není divu. Vždyť se jedná o velice úsporná, účinná a zároveň ekologická energetická zařízení, která se postarají o vytápění nebo o výrobu energie nejen pro domácnosti.

Externí spolupráce s mnoha benefity a bez starostí

Abychom dokázali uspokojit tuto vzrůstající poptávku, neustále rozšiřujeme náš tým a právě hledáme topenáře, elektrikáře a montážní techniky pro externí spolupráci na zakázkách v jakékoliv vámi vybrané lokalitě v ČR.

Spolupráce pro vás nebude představovat žádnou zátěž –⁠ množství zakázek, které se rozhodnete zrealizovat, je čistě na vás. Zároveň vám odpadne agenda související s domlouváním schůzek, zajišťováním materiálu i veškeré papírování.

Obstaráme vám nákup i doručení materiálu přímo na místo realizace a naši experti připraví přesně specifikovanou zakázku s fotografiemi a zajistí komunikaci se zákazníkem. Vy tak budete moct veškerý pracovní čas věnovat samotné zakázce a domů odcházet s čistou hlavou.

Podmínky partnerství

Přihlásit se můžete se stávajícími kolegy jako tým nebo i jako jednotlivec (v tom případě k vám doplníme vhodného parťáka). Podmínkou spolupráce je profesní kvalifikace pro provádění dohodnutých činností a možnost vyhradit si časový fond alespoň dva dny v týdnu.

Na zakázky, které budete realizovat pod hlavičkou Woltair, můžete využívat pojištění odpovědnosti naší společnosti. Pro dlouhodobé spolehlivé externí partnery máme připraveny i další benefity (např. nářadí, zapůjčení auta či sleva na odborná školení, o nichž se dočtete níže).

Další informace a také přihlašovací formulář pro externí partnery najdete na našem webu.

Doplňte si znalosti a osvojte potřebné dovednosti ve Woltair Academy

Rádi byste se věnovali instalacím tepelných čerpadel nebo fotovoltaiky, ale chybí vám potřebné znalosti? Můžete je získat ve Woltair Academy, která se nachází v Praze na Zličíně. Woltair Academy nabízí odborná školení pod vedením expertů z dané oblasti. Od srpna 2022 začíná Woltair Academy pořádat školení také v Brně, na půdě VUT.

Protože o školení je velký zájem a jen za letošní rok jimi prošly již stovky účastníků, rozšířili jsme nabídku o jeden teoretický a jeden ryze praktický kurz navrhování a montáže domácích fotovoltaických elektráren.

Teoretický a praktický kurz návrhu a montáže fotovoltaiky

V teoretickém kurzu Navrhování a montáže fotovoltaických elektráren pro rodinné domy se seznámíte zejména s:

  • vlastnostmi typů FVE a jejich jednotlivých komponentů,
  • legislativou související s fotovoltaikou,
  • řízením FVE a navazujících systémů,
  • postupy při instalaci a konfiguraci řízení včetně připojení na cloud.

Praktický kurz montáže fotovoltaických panelů vás:

  • podrobně provede celým procesem instalace od A do Z,
  • připraví na všechna specifika a možná úskalí, s nimiž se můžete při realizacích setkat,
  • zasvětí do specifických postupů, jako je například instalace fotovoltaiky na různé typy střešní krytiny či na různé sklony střech.

Největší showroom v Česku

Velká přednost Woltair Academy spočívá v tom, že je propojena s největším showroomem energetických zařízení v ČR, kde si nejen účastníci školení, ale i široká veřejnost, mohou prohlédnout a vyzkoušet různé modely těchto výrobků od předních světových značek.

Více informací a výběr termínů školení

Podrobný obsah jednotlivých školení najdete na stránkách Woltair Academy, kde se v případě zájmu můžete rovnou i přihlásit na vámi vybraný termín. Na našem blogu najdete také článek s dalšími informacemi o Woltair Academy a jejím zaměření.

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?