Proč si vybrat Woltair

Proč si vybrat Woltair

V následujícím článku se Vám pokusíme stručně shrnout veškeré výhody nákupu nového topného zdroje právě u naší startupové společnosti Woltair. Náš projekt má za úkol poskytovat moderní řemeslo 21. století a zásadně zkvalitnit obor topenářství v ČR. Těší nás spokojení klienti a dobře odvedená práce.

V následujícím článku se Vám pokusíme stručně shrnout veškeré výhody nákupu nového topného zdroje právě u naší startupové společnosti Woltair. Náš projekt má za úkol poskytovat moderní řemeslo 21. století a zásadně zkvalitnit obor topenářství v ČR. Těší nás spokojení klienti a dobře odvedená práce.

Komplexnost nabídky

Jako jediní na českém trhu nabízíme kompletní produktovou řadu od tepelných čerpadel (všechny typy), solárních kolektorů, kondenzačních plynových kotlů, elektrokotlů, zásobníků teplé vody, rekuperačních jednotek i klimatizací. Na jednom místě získáte odborné poradenství jaký zdroj vytápění je vhodný právě pro Vaši nemovitost, naplánování instalace, kterou provedou vlastní instalační týmy a pro mnoho klientů velmi důležitý spolehlivý záruční i pozáruční servis. Od roku 2021 vám nainstalujeme tepelné čerpadlo v kombinaci se solární elektrárnou. Nabízíme pouze výrobky kvalitních výrobců jako je Buderus, Vaillant, Viessmann či Regulus. Komplexnost nabídky podtrhují široké možnosti finančních služeb, jako je pomoc se získáním dotací či zajištění úvěru na nákup nového topení. Schválně se zamyslete kolik znáte podobných topenářských firem, které Vám zajistí tak širokou nabídku?

Odbornost

Jsme certifikovaná instalační firma všech našich dodavatelů, jsme hrdým členem Cechu topenářů a instalatérů ČR a dodržujeme jeho stavovský kodex. Naši zaměstnanci se řídí firemními standardy kvality a jsou pravidelně proškolováni nejen v oblasti nových produktů a technologií, ale i interních procedur a orientace na potřeby zákazníka. Vlastníme dostatek zkušených a kvalifikovaných pracovníků, kteří Vám zodpovědí veškeré dotazy a odborně Vám poradí ve velmi složité otázce vytápění rodinných domů a bytových jednotek. Je zásadní vybrat správné řešení, aby úspora výdajů na vytápění a návratnost investice byla pro danou nemovitost co nejvýhodnější. Hřeje nás, pokud jsou naši klienti spokojeni a uděláme pro ně maximum.

Cena

Díky moderním digitálním nástrojům (pomocí kterých optimalizujeme, zjednodušujeme a zrychlujeme interní procesy), jsme schopni nejen cenově konkurovat drobným topenářským živnostníkům, ale často jsme znatelně levnější. Představte si dokonalou harmonii všech zaměstnanců, kdy tento celek pracuje jako dobře namazaný hodinový stroj. Instalační týmy se nemusí starat o nákup materiálu, o účetnictví, o přípravu cenových nabídek, o servisní služby atd. Plně se soustředí jen na montáž, která tak proběhne velmi efektivně a překvapivě rychle. Instalace je pro naše techniky každodenní praxí a proto dosáhnou vysoké kvality výsledné práce. A takto specializovaní jsou i veškeré ostatní pozice v naší firmě. Jak potom mohou klasičtí topenáři, kteří přeskakují z jedné pozice na druhou a od jednoho klienta k druhému, cenově konkurovat ? Navíc naše ceny jsou již před potvrzením objednávky fixní a nehrozí vám žádné nemilé překvapení v podobě víceprací či dodatečných příplatků.

Kvalita služeb

O našich standardech kvality a oborových kodexech jsme se již zmínili výše. Asi s námi budete souhlasit, že kvalita služeb v oboru topenářství je v České republice v děsivém stavu a my se rozhodli ji zásadním způsobem změnit. Naši klienti odlišný přístup pocítí již při první návštěvě webových stránek www.woltair.cz nebo prvním telefonickém kontaktu, kdy s nimi komunikuje profesionální zákaznická linka. Po obdržení předběžné cenové nabídky klienta navštíví odborný poradce, který cenovou nabídku upřesní dle atypií dané nemovitosti, nabídne pomoc s financováním a dohodne termín montáže. Hlavní rozdíl však klienti pocítí při samotné instalaci, kterou provádějí naše vlastní odborné týmy. Také by se Vám líbilo, kdyby objednaní řemeslníci přijeli včas, uměli slušně pozdravit, při vstupu do nemovitosti se obuli do čistých pantoflí a měli slušivé a čisté uniformy ? Stalo se Vám někdy v minulosti, že se vám do telefonu topenář ohlásí slovy “haló“ nebo „slyšim“? Navíc bez omluvy dorazí o hodinu či dvě později, zatímco vy jste si brali v práci dovolenou nebo neplacené volno? Museli jste po odchodu party pracantů do večera svůj útulný domov do večera větrat? To u nás opravdu nehrozí... Instalace topného zdroje je zakončena zaučením majitele a předvedením ovládání, veškerá dokumentace a záruční listy jsou předány v přehledném šanonu označeném Woltair pro pozdější použití.

Rychlost

Díky kombinaci kvalitní řemeslné práce a využití digitálních technologií jsme schopni velmi zásadním způsobem zrychlit a zefektivnit celý proces nákupu a instalace topných zdrojů. Majitelé nemovitostí mohou získat cenovou nabídku během několika stisknutí myši a díky unikátnímu dotazníku na webových stránkách. Mezi prvním oslovením naší společnosti a dokončením instalace může uběhnout jen několik dní. Disponujeme dostatečnými kapacitami instalačních týmů, které jsou schopny v případě požadavku klienta dokončit výměnu plynového kotle či jiných zdrojů vytápění již do jednoho týdne. Vše je na dohodě mezi zákazníkem a oddělením plánování. Jsme flexibilní v termínech tak jako nikdo jiný.

Široké pokrytí

Již nyní jsme schopni provést instalaci po celém území České republiky, ať se nacházíte v Aši nebo v Ostravě. Optimalizujeme výjezdy našich montážních týmů tak, aby nejezdily delší vzdálenosti bez náležitého vytížení. Na ceně se tedy vzdálenost nemovitosti nijak nepromítne a obchodní podmínky jsou pro všechny klienty stejné.

Finanční služby

Svým klientům nejen poradíme s dotacemi a pomůžeme jim je získat. Pro ty, kteří nemají dostatek prostředků profinancovat nákup a instalaci topného zdroje máme úžasnou pomoc. Nabízíme úvěry na tepelné čerpadlo, plynový kotel nebo ostatní zdroje vytápění, které pomůžou jak dlouhodobě, tak do doby než klient získá potvrzenou dotaci a jsou mu zaslány peníze od státu. Ihned poté je možné úvěr plně doplatit a zrušit. Mnoha klientům tato možnost pomůže se získáním levnějšího vytápění nemovitosti efektivním a moderním zdrojem a ušetří 30-70% ročních výdajů na výhřev nemovitosti a ohřev teplé vody.

Ekologická zátěž

Snažíme se svým klientům pomoci s výběrem co nejefektivnějšího topného zdroje pro jejich specifickou nemovitost, aby vyhovoval výkon a dosáhli jsme maximálních úspor na měsíčních výdajích za vytápění. Zároveň touto změnou starých metod vytápění za moderní a efektivní varianty společně přispíváme ke světové udržitelnosti a snížení emisí CO2 v ovzduší.

Záruky

Jako velká a stabilní firma Vám poskytujeme záruky a jistoty, jako žádná jiná topenářská firma na trhu. V případě jakéhokoliv výpadku či poruchy topného zdroje Vám jsme kdykoliv k dispozici. Nemusíte mít strach, že Váš topenář bude na dovolené nebo Vám o víkendu nebude brát telefon. Woltair je stále na příjmu a připraveni pomoci. Sami se Vám ozveme s potřebou pravidelné prohlídky a kontroly funkčnosti zdroje vytápění. Rádi Vaše starosti převezmeme za Vás.

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?

Spustit kalkulačku