Revoluční Woltair aplikace otevírá nové možnosti zelené energetiky

Revoluční Woltair aplikace otevírá nové možnosti zelené energetiky

Monitoring i správu vaší fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla WLTR, přehlednou zákaznickou zónu pro sledování stavu zakázky, objednávku služeb, pružnou komunikaci s Woltair a další funkce vám již brzy zajistí mobilní aplikace, kterou jsme pro vás vyvinuli. Stáhnout a vyzkoušet ji můžete už teď.

Monitoring i správu vaší fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla WLTR, přehlednou zákaznickou zónu pro sledování stavu zakázky, objednávku služeb, pružnou komunikaci s Woltair a další funkce vám již brzy zajistí mobilní aplikace, kterou jsme pro vás vyvinuli. Stáhnout a vyzkoušet ji můžete už teď.

Posouváme úroveň digitálního řemesla stále výš

Začali jsme vyvinutím unikátní digitální platformy Superfix, jenž už pět let usnadňuje život našim zákazníkům i instalačním technikům, kteří díky ní mohou efektivně pracovat a montovat až 3× více tepelných čerpadelfotovoltaiky, než kdyby se zároveň museli věnovat i administrativě. Pokračovali jsme online kalkulačkou, chytrým srovnávačem, který vám na pár kliknutí sestaví nejdetailnější nabídku na trhu a to v několika variantách, abyste si mohli vybrat řešení s ideálním poměrem cena/výkon.

Dalším zlomovým momentem bylo naše tepelné čerpadlo WLTR s inovativní regulací, kterou jsme vyvíjeli několik let, aby umožňovala řadu funkcí, jež nemají na trhu obdoby. A to včetně pružného přizpůsobování výkonu podle předpovědi počasí, abychom vám zajistili maximální teplotní komfort.

A teď je tu Woltair aplikace, která vám otevře dveře do světa Woltair, v němž budete moct maximálně efektivně hospodařit se zelenou energií. Víc o jednotlivých funkcionalitách si přečtěte přímo na stránce, kde si aplikaci můžete zároveň zdarma stáhnout.

Chceme vám nejen usnadnit život a přinést úspory za energie, ale i pomoct planetě

Možná se vám to bude zdát naivní nebo velikášské, ale naším úsilím není jen maximálně spokojený zákazník, ale i zdravé životní prostředí všude kolem nás. Děláme tedy všechno pro to, aby energetická zařízení, která čerpají energii z obnovitelných zdrojů, byla dostupná co největšímu množství běžných domácností. A aby se jim s těmito technologiemi snadno pracovalo a mohly si jejich fungování co nejvíc přizpůsobit vlastním potřebám.

Pojďte i vy s Woltair urychlit dekarbonizaci budov. Používáním tepelného čerpadla a fotovoltaiky snížíte emise CO2 každý rok až o 10 tun!

Naše aplikace vám rozumí. A vy jí

Vývoji aplikace se věnuje expertní tým developerů v čele s Albertem Soukupem, navíc v intenzivní spolupráci s agenturou MeguMethod, která se specializuje právě na vývoj mobilních aplikací. Albert Soukup vysvětluje genezi vzniku Woltair aplikace: „Naše digitální řešení pro montážní techniky zvýšilo jejich efektivitu trojnásobně a nyní přinášíme výrazné zpřehlednění celého procesu instalace i pro koncové zákazníky. Víme, že celá realizace může být komplikovaná, proto jsme na vývoji aplikace spolupracovali přímo se zákazníky a sbírali jejich požadavky, aby byl její smysl co největší.”

Pro zákazníky jsou však důležité nejen funkční prvky aplikace, ale také její přehlednost a srozumitelnost. To jsme při vývoji měli vždy na zřeteli. Naše mobilní aplikace nabízí nejen moderní a uživatelsky přívětivý design, ale oproti běžně dostupným aplikacím je také plně v češtině.

Technologie budoucnosti máte s Woltair na dosah

Vývoj Woltair aplikace, stejně jako našich dalších produktů, jde stále kupředu. Je pro nás důležité nezamrznout na místě a neustále inovovat. Díky to se budoucnost, kterou mnozí považují za sci-fi, stává ve Woltair realitou. „Naší dlouhodobou vizí je umožnit domácnostem podstatně efektivněji nakládat s energií, její výrobou i spotřebou. S rozšiřováním tepelných čerpadel, fotovoltaiky, elektroaut a nabíjecích stanic i chytrých domácích spotřebičů možnosti optimalizace energetického hospodaření porostou. Právě mobilní aplikace Woltair by v tom měla hrát brzy hlavní roli,“ dodává Albert Soukup.

Na co se můžete těšit? S Woltair aplikací budete moct:

  • Monitorovat a ovládat tepelné čerpadlo WLTR
  • Nejen do detailů monitorovat svou domácí fotovoltaiku, ale přímo ji i ovládat. Odkudkoliv
  • Optimalizovat toky energie v domácnosti i ze sítě a díky tomu šetřit
  • Ovládat i tepelná čerpadla jiných výrobců
  • Obchodovat s přebytky vyrobené energie za spotové ceny
  • Sdílet elektřinu v rámci komunity

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?