Další sezóna odborných školení ve Woltair Academy s největším showroomem

Další sezóna odborných školení ve Woltair Academy s největším showroomem

Získejte odborné znalosti z oblasti tepelných čerpadel nebo fotovoltaiky v unikátní Woltair Academy na pražském Zličíně. Vzdělávat vás budou ti největší odborníci z praxe i lektoři z VUT Brno. Všechna zařízení si zároveň „osaháte“ v největším showroomu energetických zařízení v ČR.

Komu je Woltair Academy určena a proč je tak unikátní?

Naše Woltair Academy zahájila další sezónu a otevřela dveře zájemcům o odborná školení. Vzdělávat se tu mohou nejen topenáři, ale také chlaďaři, elektrikáři, instalatéři, servisní technici a další zájemci napříč stavebními obory.

Čím je naše Woltair Academy tak výjimečná? Především širokým spektrem různých značek tepelných čerpadel a fotovoltaiky, se kterými se v ní můžete v praxi seznámit. To jinde v ČR nenajdete. 

Tomáš Svoboda – který se věnuje vzdělávání v oblasti tepelných čerpadel, klimatizací a chlazení dlouhá léta – a vede Woltair Academy od jejího počátku, o ní říká: „Jedná se o unikátní projekt, díky němuž se účastníci dozví potřebné informace z teorie a zároveň načerpají praktické dovednosti, které si pak mohou ověřit na zařízení předních značek na jednom místě. Takhle komplexní vzdělávání nikdo jiný v Česku nenabízí.“ 

Víte, že o naše školení je velký zájem a sjíždějí se na ně účastníci z celé České republiky? Aktuálně připravujeme otevření poboček Akademie také v dalších zemích, kde Woltair působí – tedy v Polsku, Německu a Itálii.

Školení tepelných čerpadel a fotovoltaiky pro veřejnost

Ve Woltair Academy se momentálně konají školení:

Vzdělávání nejen externích, ale také interních techniků 

Zároveň zde pravidelně školíme naše zaměstnance a také Woltair Partnery – naše specialisty, kteří nám pomáhají realizovat montáže a servis tepelných čerpadel a fotovoltaiky po celé ČR. Tak zajišťujeme, aby všichni naši kolegové měli potřebné znalosti a dovednosti z oboru, a jejich práce vždycky dosahovala požadovaných standardů kvality.

Největší showroom energetických zařízení

Naše Akademie stojí na dvou hlavních pilířích: kvalitní lektoři – skuteční odborníci ve svém oboru – a náš showroom, kde najdete bezkonkurenčně nejširší portfolio značek tepelných čerpadel a fotovoltaických komponentů. Pokud nechcete zůstat omezení jen na znalost jedné značky instalovaných zařízení, je takový široký sortiment k nezaplacení.

Velký výběr ocení nejen technici, ale také zákazníci. Pokud se rozhodujete o pořízení nového zdroje vytápění nebo fotovoltaické elektrárny, není nic lepšího, než když se můžete podívat, jak takové zařízení skutečně vypadá, jak se ovládá nebo třeba – v případě tepelných čerpadel – jakou má hlučnost, když je v chodu.

Chcete se do našeho showroomu přijít nezávazně podívat? Domluvte si, prosím, termín návštěvy předem na tel. 800 88 77 22 nebo na mailu: info@woltair.cz, ať se vám můžeme v daný čas plně věnovat.

Které značky u nás najdete?

Momentálně máme v nabídce 13 značek tepelných čerpadel. V našem showroomu jich máme zatím nainstalováno 9:

  • Alpha Innotec
  • Bosch
  • Buderus
  • Daikin
  • Grundig
  • Samsung
  • Vaillant
  • Viessmann
  • WLTR – naši vlastní značku tepelných čerpadel, která již brzy bude v nabídce

Fotovoltaické komponenty nabízíme:

  • Střídače: Goodwe a Solax
  • Solární panely: Amerisolar a Trina Solar
  • Baterie: Pylontech, Dyness, Solax

SuperFix – aplikace, která vám ušetří až 50 % času na práci

V průběhu školení se můžete seznámit také s naší aplikací SuperFix, jenž zefektivňuje práci všech řemeslníků a šetří čas, který byste jinak věnovali papírování, objednávkám materiálu či plánování zakázek. Tu jsme původně vyvinuli pro interní účely, ale vzhledem k její univerzální využitelnosti a praktičnosti ji nyní nabízíme i k externímu použití. 

Na co se ohledně Woltair Academy nejčastěji ptáte:

  • Kde se školení konají? ⇒ Na Radosti 399, Praha – Zličín; na místě můžete bezplatně parkovat.
  • Jak školení dlouho trvá? ⇒ Školení jsou celodenní a začínají vždy od 9:00. Občerstvení je v ceně.
  • Jaká je kapacita školení? ⇒ Maximálně 16 osob. Individuální přístup je tedy zaručen.
  • Jak probíhá platba za školení? ⇒ V předstihu obdržíte fakturu, kterou je potřeba uhradit před konáním školení. Vybraná školení jsou zdarma.
  • Co když se nakonec nebudu moct zúčastnit? ⇒ Dejte nám vědět alespoň 10 dní předem a nabídneme vám náhradní termín.

Máte zájem o školení ve Woltair Academy nebo o spolupráci s námi?

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?