Montáží čerpadla v zimě ušetříte desítky tisíc

Montáží čerpadla v zimě ušetříte desítky tisíc

Vyhněte se období zvyšování cen materiálů a všech energií se speciální Woltair nabídkou, která se nebude opakovat. Nyní můžete využít akce, díky které zafixujete cenu čerpadla v její současné podobě, a nepocítíte tak zdražení, které nakonec zasáhne všechny.

Vyhněte se období zvyšování cen materiálů a všech energií se speciální Woltair nabídkou, která se nebude opakovat. Nyní můžete využít akce, díky které zafixujete cenu čerpadla v její současné podobě, a nepocítíte tak zdražení, které nakonec zasáhne všechny.

Zdražuje elektřina, plyn i komponenty

Ceny surovin celosvětově prudce rostou, což nikdo z nás neovlivní. (Jak jsme psali o zdražování elektřiny a plynu.) Výrobci tepelných čerpadel a plynových kotlů musí rovněž zvyšovat ceny,  a to z důvodů zvýšených nákladů na výrobu. Zdražují také ceny za akumulační nádoby a zásobníky teplé vody. Montáže tepelných čerpadel tak v důsledku toho podraží o desetitisíce.

Individuální sleva jako odměna pro vás

Pokud se svému Woltair expertovi ozvete v průběhu října pro objednání montáže tepelného čerpadla na začátek roku 2022, získáte vaši osobní slevu. Experti na tepelná čerpadla tímto krokem reagují na nové ceníky výrobců tepelných čerpadel a montážní kapacity v příštím roce. Woltair vám samozřejmě pomůže také s vyřízením dotace. V takovém případě můžete své náklady snížit až o 50 %. Neváhejte a zavolejte Woltair expertovi ještě dnes, aby vám tato nabídka neunikla, a dozvíte se ihned, jaká sleva na vás čeká.

Fixace současné ceny

Woltair přichází s akční službou pro ty, kdo by rádi ušetřili desetitisíce, a užili si tak bohatšího Ježíška, nebo třeba větších úspor během příští dovolené. Pokud si necháte v nadcházející zimě namontovat čerpadlo, zafixujeme vám cenu čerpadla v její současné výši (říjen 2021), abyste nepocítili náhlé zdražení. To platí jak pro nejprodávanější druh tepelných čerpadel v ČR, vzduch–voda, tak pro ostatní typy čerpadel. 

Dotace až 130 000 Kč na nové tepelné čerpadlo

Kotlíkové dotace jsou zpět v nové podobě. Díky nim budete moci čerpat až 130 000 Kč pro pořízení ekologičtějšího vytápění a výrazně tak ponížit svou investici. Nová kola dotací se chystají na jaro 2022 ve všech krajích a bude možné je použít zpětně na čerpadlo instalované v zimě 2021/2022.

Nečekají vás žádné chyby, žádná práce. Vyřídíme za vás celé administrativní kolečko, abyste získali dotaci s jistotou a řádně.

Kombinace s fotovoltaikou aneb když vám čerpadlo nestačí

Zvažte pro svůj dům ještě jedno velmi ekologické rozhodnutí. Díky technologickému pokroku můžete využít symbiózy dvou zařízení, tedy instalace fotovoltaické elektrárny v kombinaci s tepelným čerpadlem. Takové spojení je výborné pro každého, kdo chce být (téměř) soběstačný, uvítá 30% až 70% úsporu za vytápění i chlazení, chce si užívat vysokého komfortu své domácnosti a bude při tom myslet na životní prostředí. 

Tepelné čerpadlo společně se střešními panely zajistí, že budete šetřit za obecně nejdražší přístroje v domácnosti, a to ty, které ohřívají vodu chladí, topí, ohřívají bazén atd. Po většinu roku vám chod těchto spotřebičů zajistí slunce, jehož energii budete umět ukládat i na budoucí čas, kdy budou paprsky 

Využijte této šance, která tu ještě nebyla, a zajistěte si svobodnou a nezávislou budoucnost bez napojení na energetické sítě ve zdravé domácnosti. Woltair experti jsou tu pro vás, aby našli ideální řešení na míru vašemu objektu. Čekají vás na lince 800 88 77 22.

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?